Dog-tags     Produkter     Vad är dog-tags? Välj språk English   Dansk   Svensk   Norsk     

Kundvagn Kundvagn: 3 varor

Logga in:
Användarnamn:
Lösenord:
Glömt Lösenord?

Alla priser är inkl. moms

Tipsa 5 vänner = Gratis presentkort
Här har du möjligheten att anskaffa ett gratis presentkort på 299,- SEK. till att använda på armytags.se. (Observera: Presentkortet kan inte bytas till kontanter.) När du registrerar dig nedanför, får du en helt unik armytags kod. Du ska bara få 5 av dina vänner till att köpa för minst 249SEK,- kr. på Armytags.se. När de gör sina beställningar, ska de bara ange koden. När de har gjort det, registreras det på ditt konto. När 5 personer har gjort en beställning på minst 249,- SEK. med denna kod, får du ett unikt Armytegn.dk presentkort med kod pr. e-post på 299,- SEK. som du fritt kan använda på Armytags.se. Kom ihåg att det måste vara 5 vänner med 5 olika fysiska adresser.

Klicka här för att upprätta ett konto och få denna kod.

Sponsring:
Är du en kändis? Spelar du i en proffessionell sportklubb? Har du en populär webbplats? Har du en annan bra grund till att vi borde sponsra dig med gratis produkter från Armytags.dk?

Om du är intresserad av att bli sponsrad med produkter från Armytags.dk, ska du bara skriva ett e-brev med följande innehåll:
En text om hur du kan representera Armytags.dk, dokumentation för detta (t.ex. ett e-brev från SVT om att du ska medverka i Melodifestivalen).
Ditt namn, adress, ålder, e-postadress och telefonnummer. Då kommer vi att ta kontakt med dig antingen via e-post eller telefon, för att prata vidare om eventuellt samarbete.

Skriv och skicka allt detta till: info@armytags.se
Copyright © 2017 Armytags.se | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.se Design: AHA IT - 2007-2017