Dog-tags     Produkter     Vad är dog-tags? Välj språk English   Dansk   Svensk   Norsk     

Kundvagn Kundvagn: 3 varor

Logga in:
Användarnamn:
Lösenord:
Glömt Lösenord?

Alla priser är inkl. moms

Säkerhet & Sekretess

Inga personuppgifter, som registreras på Armytags.dk, lämnas vidare, säljs eller blir tillgängliga för tredje person. Alla informationer förvaras på betryggande vis, och är bara tillgängliga för betrodda medarbetare hos Armytags.se.

I samband med eventuell elektronisk betalning används en säker krypterad metod, genom webbutikystemet. Det är en godkänd leverantör, med godkännande från E-märket. Shopsystemet använder så kallade cookies till att styra innehållet i kundvagnen. En cookie är beteckningen för en datafil, som sparas på din egen PC. Det är dessutom möjligt att be systemet att spara egna adressupplysningar till nästa besök. Skulle man senare önska att ta bort dessa informationer, kan detta ske via webbläsarinställningarna. I Internet Explorer sker det till eksempel via menyn "Funktioner" och menypunkten "Internet-inställningarna".

Under ett köp ber vi om namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessa informationer används endast till behandling av beställningen. Informationerna transmitteras och sparas elektroniskt i okrypterad form i 5 år. Själva köpeavtalet sparas inte hos Armytegn.se på ett sådant sätt, att du senare kan logga in och se/ ändra din status.

Dessutom registrarar vi IP-adressen, varifrån eventuellt köp görs. Informationen används normalt inte, men kan användas i en eventuell polisefterforskning. Alla falskbeställningar polisanmäls! Man kan dessutom få sin e-postadress uppskriven på en e-postlista hos Armytegn.se, så att man löpande mottar nyheter och annan information från Armytags.se. Man kan när som helst registrera- eller avregistrera sig, som man önskar.

Enligt personuppgiftslagen upplyser vi på förfrågan om registrarade upplysningar, och på bakgrund av eventuella invändningar tar vi bort upplysningar i det omfång som önskas.
Copyright © 2017 Armytags.se | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.se Design: AHA IT - 2007-2017