Slutsåld
US Army DogTag, Silver

US Army DogTag, Silver

Produkten är utsåld.

869,00 SEK

Klarna
Modell/Varunr.: USARMYSØLV
Vikt: 0,1 kg
Lagerstatus: 2-6 dagars leverans

3-8 dagars leverans

Fragtpris från 102,-

Snabb produktionstid

Kundeservice & support

Kontakta oss här

Embossed i Danmark

Massor av tillbehör

Lägg till text
  • Rad 1

  • Rad 2

  • Rad 3

  • Rad 4

  • Rad 5


Letar du efter ett smycke som är av det mer exklusivare slaget? Denna dogtag har exakt samma specifikationer och dimensioner som originalet, men denna är tillverkad av massivt 925 sterling silver och väger 13 gram. 

Silverkedjan som följer med är 60cm lång och av mycket kraftig kvalité. 

Dogtagen ser exakt likadan ut som de amerikanska soldater får när de startar Boot Camp (Rekryteringsskolan) i USA och ser precis ut som de ID-taggar amerikanska soldater bär idag i Afghanistan, Syrien m.fl. De används i hela den amerikanska militären som ID-brickor och har varit standardutrustning sedan Golfkrigen. 

Skylten har rundade kanter och är polerad helt blank. Texten är skriven med upphöjda bokstäver (som på ett betalkort). Skyltens mått är 5 x 2,8 x 0,2 cm, väger 13g och är mycket vacker. Eftersom hänget har samma dimensioner som originalet, kan du också använda "ljuddämparna" som tillbehör för att ge smycket ett annat utseende. 

I den amerikanska militären skriver man traditionellt soldatens namn, efternamn, personnummer, blodgrupp och religion, men du kan skriva exakt vad du vill t.ex. ett motto du lever efter? Ett kärleksbrev? Det är helt upp till dig. 

Detta medföljer: 

* 1 Dogtag i silver med DIN personliga text
* 1 60 cm silverkedja
* 1 svart ljuddämpare
* 1 svart smyckesbox
 

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt